Ambachtelijk gemaakt

Puur, natuurlijk, lekker en mooi

Desemenzo

Vandaag kwam ik een interessante masterclass broodbakken van Edwin Klaasen tegen op YouTube. Weer een stap verder als thuisbakker op weg naar het vinden van het beste brood wat je thuis kunt bakken.
Ik heb meteen zijn site opgezocht en kwam daar recepten van hem tegen die ik wil gaan proberen in mijn gewone thuis situatie. Ik ben vooral ook erg benieuwd naar zijn informatie over het opmaken van het brood. Daar kan ik nog heel wat over leren. Wat in ieder geval al wel weer een bijzondere les was, was het leren bepalen wanneer het deeg goed is gekneed. Tijd om zijn leerzame lessen eens in praktijk te brengen.website-woeste-knoest

Het recept op de afbeelding zal ik binnenkort eens gaan proberen. O ja, natuurlijk hoop ik het boek van Edwin Klaasen volgende week voor mijn verjaardag te krijgen 😉

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.